Sidney Smeets in De Slimste: ‘Renze Klamer? Is dat een sporter?’

De bekende advocaat Sidney Smeets vloog gisteren na één aflevering uit De Slimste Mens, mede omdat hij helemaal niets bleek te weten over NPO-ster Renze Klamer. “Is dat een sporter?”

Renze Klamer en Sidney Smeets © NPO

Presentator Philip Freriks zocht tijdens het finalespel tussen Sidney Smeets en Frank Evenblij naar vijf juiste antwoorden over het onderwerp Renze Klamer, die samen met Fidan Ekiz de DWDD-opvolger De Vooravond presenteert. Sidney liep echter helemaal vast. “Is dat een sporter? Nee, pas, dat weet ik niet.”

Renze verbijsterd

Renze reageert verbijsterd op de sociale media. Hij wijst erop dat hij Sidney meermaals heeft geïnterviewd en de advocaat hem ook nog eens volgt op Twitter. “Gevolgd worden door Sidney Smeets betekent niet dat ‘ie ook weet wie je bent”, lacht hij.

Als iemand opmerkt dat iemand als Barack Obama ook jan en alleman volgt, antwoordt Renze: “Haha, grappig! Die hebben we ook nog eens gemeen ;-) Alleen die is niet meerdere malen bij me te gast geweest op de radio.”

De juiste antwoorden over Renze waren overigens presentator, EO, De Vooravond, Fidan Ekiz en liedjes.

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen