Samantha de Jong tegen Meilandjes: ‘Leg je er gewoon bij neer’

Samantha de Jong heeft het gevoel dat ze veel raakvlakken heeft met de familie Meiland. Ze geeft de Meilandjes in de Story een gouden advies om ervoor te zorgen dat ze niet doordraaien.

Samantha de Jong © RTL

De laatste tijd klagen Martien Meiland en zijn familie dat ze zo enorm moe zijn en dat ze overal worden herkend; zelfs op de snelweg zouden mensen foto’s van hen maken. Ze beginnen zich inmiddels een beetje Lady Di te voelen en dat eist op een gegeven moment zijn tol. Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, deelt een gouden tip met de Meilandjes.

Raakvlakken

Waarom voelt Barbie zich zo verwant aan de Meilandjes? “Ook ik ben op de snelweg gefotografeerd en dat soort dingen. Er stonden ’s nachts zelfs dronken mensen bij me aan de deur, toeristen uit Groningen of Brabant kwamen speciaal naar Scheveningen voor mij”, zegt de realityster, die beroemd werd in Nederland dankzij de tv-hit Oh Oh Cherso, in de Story.

Ze vond dat buitengewoon lastig. “Ik ben inééns erg bekend geworden. Daar heb ik nog steeds last van. Het vervelendste was dat ik niet zomaar over straat kon lopen en mijn leven daardoor werd bepaald. Ik werd geleefd. Ik kreeg daar geen hulp bij, en had alleen maar mensen om me heen die van me profiteerden.”

Tip voor Meilandjes

Inmiddels heeft Samantha veel minder last van de aandacht op straat. Dat komt natuurlijk voor een belangrijk deel omdat ze tegenwoordig niet meer op televisie is, maar, zo zegt ze: “Ik let er ook minder op, dat helpt. Ik heb me erbij neergelegd dat ik overal waar ik ga of sta, herkend word en op de foto moet.”

Juist dit zouden de Meilandjes ook moeten doen, adviseert Samantha. “Dat zou ik de familie Meiland ook adviseren. Ik weet nu van tevoren al wat me te wachten staat als ik de deur uitga. Geloof me: dat geeft rust.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen