Peter R. de Vries duikt op in NPO-persiflage The Masked Singer

Peter R. de Vries heeft voor de tweede keer een verrassingsoptreden verzorgd in de satirische talkshow Promenade. Hij was er maandagavond te zien in een persiflage op The Masked Singer.

Peter R. de Vries © Promenade

Diederik Ebbinge had in de oudejaarsspecial van The Masked Singer een persiflage op de RTL 4-hit The Masked Singer zitten. Hiervoor was niemand minder dan Peter R. de Vries gestrikt, die in februari ook al eens opdook in het NPO 3-programma.

Ganesha

Peter R. de Vries gaf een swingend optreden in het pak van Ganesha, de hindoegod met het olifantenhoofd. “Geef hem een ontzettend hard applaus, onze eigen Masked Singer: Ganesh”, sprak Diederik Ebbinge.

Na afloop van het optreden gaf Diederik zijn panelleden een uitleg. “Jongens, ik zal jullie uitleggen hoe het nu verdergaat. Zometeen zingt Ganesh nog een lied en daarna gaan we proberen een antwoord te krijgen op de vraag wie er schuil gaat achter Ganesh.”

Vervolgens gooide Henry van Loon roet in het eten. “Peter R. de Vries”, riep hij resoluut. “Ik heb hem net bij de wc gezien.”

Tweede keer

Peter dook in februari al op als mystery guest in Promenade. De kandidaten moesten toen raden wie zich schuilhield in een cadaubox (‘Bent u een BN’er? Is het Peter R. de Vries?’). Daarop kwam Peter uit de box lopen, rechtstreeks naar de coulissen.

In de zomer vertelde Peter open te staan voor een tweede optreden in Promenade. “Dat soort programma’s die een beetje de draak steken met hoe we zelf zijn, daar hou ik wel van.”

Fragment

Het fragment:

U kunt Promenade terugkijken op de NPO-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen