Paul en Astrid in quarantaine: Pauw vanavond als vervanger in Op1

Paul de Leeuw en Astrid Joosten missen vanavond hun laatste Op1-uitzending van 2020. Ze zitten in quarantaine en worden vervangen door Jeroen Pauw. Dat meldt RTL Boulevard.

Paul de Leeuw en Astrid Joosten © Annemieke van der Togt

Zowel Paul als Astrid zijn in contact geweest met een met corona besmet persoon en daarom kunnen zij vanavond niet Op1 presenteren. Gelukkig staat Jeroen Pauw paraat om de uitzending over te nemen. “Elk nadeel…”, bitcht tv-kenner Ron Vergouwen op Twitter.

Paul en Astrid terug in 2021

Paul en Astrid zijn dit najaar geïntroduceerd als één van de nieuwe Op1-duo’s. Ze zijn op vrijdag neergezet, omdat kijkers op deze avond een wat luchtiger programma zouden verwachten. Er is echter felle kritiek op met name Paul als Op1-host. Toch mag het tweetal volgend jaar gewoon weer verder; op 9 januari zijn ze weer terug.

Hoofdredacteur Guido den Aantrekker van de Story vindt het belachelijk dat NPO’s tv-directeur Frans Klein vasthoudt aan zijn goede vriend Paul de Leeuw. “Paul de Leeuw moet wel héél dikke maatjes zijn met Frans Klein dat deze aanfluiting én minachting van de kijkers erdoorheen geperst wordt. Ons kent ons bij NPO.”

Pauw interviewt Gommers

Vanavond dus geen Paul, maar Pauw. Hij zal met Diederik Gommers en Ernst Kuipers terugblikken op hun veelbewogen jaar, waarin de zorg onder zware druk kwam te staan. “En we kijken vooruit op het aankomende jaar, dat begint met hoop, want op 8 januari starten we met vaccineren”, aldus de redactie van Op1.

Concurrent Beau heeft onder meer Joost Eerdmans in de uitzending zitten. Hij gaat samen met Annabel Nanninga meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen met de nieuwe partij JA21.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen