NPO met mediavariant op Veronica Inside: Media Inside

NPO 3 komt met een mediavariant op het programma Veronica Inside. Het programma heet Media Inside, zal gepresenteerd worden door Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen en begint op 3 januari.

Media Inside © Arjen Rienks

Er is op dit moment geen programma op televisie dat over de media gaat en daar brengen Gijs en Marcel verandering in met Media Inside. “De presentatoren zullen, samen met twee wisselende gasten, naar de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek kijken”, legt een woordvoerder van BNNVARA uit.

Medialawine

Er is volgens de omroep genoeg stof om over te praten. “Dag in, dag uit dondert de medialawine over ons heen. Socials, radio, podcasts, print en televisie brengen onophoudelijk informatie, meningen, verhalen, emoties en ergernissen.”

Het is voor het eerst dat Gijs en Marcel samen een programma maken. “Ze leerden elkaar vijftien jaar geleden kennen tijdens een interview. Een vriendschap ontstond en, na een korte carrière als uitbaters van een pannenkoekencaravan, gaan de twee nu voor het eerst samen een tv-programma maken.”

Medianieuws

Gijs heeft er erg veel zin in. “Vele, vele uren heb ik tegenover Marcel gezeten terwijl wij het medianieuws met elkaar doornemen. Het is hoog tijd dat de rest van Nederland daarvan kan meegenieten.”

En Marcel: “Start de show!”

Het is niet bekend of Teun van de Keuken zich verraden voelt door Gijs Groenteman. Zij begonnen recentelijk aan de podcast Teun & Gijs Vertellen Alles, maar Teun ziet Gijs nu met een ander naar de televisie vertrekken.

3 januari

Media Inside begint op zondag 3 januari en zal in elk geval vijf weken te zien zijn om 21.55 uur op NPO 3. De producent is TIN CAN.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen