Martien Meiland denkt aan soort Villa Felderhof in zijn Franse kasteel

Martien Meiland denkt erover om een soort Villa Felderhof te gaan maken als hij zijn Franse kasteel niet verkocht krijgt. Het zou het perfecte decor zijn. Dat zegt hij in een interview met De Telegraaf.

Martien Meiland © William Rutten

Er zijn volgens Martien Meiland wel geïnteresseerden voor het Franse kasteel uit Chateau Meiland, maar echt storm loopt het niet. “Er waren ook plannen om er weer een programma op te gaan nemen, wat me hartstikke leuk lijkt. Dan zouden Patricia Paay en Richard Groenendijk bijvoorbeeld komen logeren”, zegt hij in de krant.

Villa Felderhof

Een soort Villa Felderhof dus. “Jaaaaa, zo leuk lijkt me dat. Patricia ken ik zo lang, die kwam al in een van de vorige winkels bij me. En Anita Meijer mag ook komen. Why Tell Me Why is toch ook geweldig? Dat hoort ook in het rijtje van Marianne Rosenberg.”

Het zou misschien op zender kunnen als Chateau Martien. Ligt er eigenlijk al een nieuw contract met SBS 6? “Wie van de Drie gaat in elk geval door en onze eigen serie, daar gaan we in het nieuwe jaar voor zitten.”

John de Mol

Martien onthulde laatst dat de grote Talpa-baas John de Mol nog maar één keer in het echt gezien heeft. Hij vindt dat niet respectloos. “Joh, die man is druk en heeft zijn mensen met wie we contact hebben. Met René Oosterman bijvoorbeeld.”

Een heel slagvaardige man is dat, vindt Martien. “Die was vorig jaar op het kasteel en toe zei ik dat ik het wel leuk zou vinden als Wie van de Drie terugkwam. Hup, geregeld. Ook meer dan een miljoen kijkers.”

Een lang interview met Martien Meiland door sterjournalist Evert Santegoeds kunt u vandaag lezen in De Telegraaf.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen