Luuk Ikink openhartig over zijn toekomst bij RTL Boulevard

Luuk Ikink is geen presentator die constant hogerop probeert te klimmen in de tv-wereld. Zijn ambitie is om nog heel erg lang bij RTL Boulevard te blijven. Dat vertelt hij in de Philip Bloemendal Podcast.

Luuk Ikink © William Rutten

De ambities van Luuk Ikink zijn helemaal niet spannend. Hij is simpelweg tevreden met wat hij heeft en houdt daar gaag aan vast. “De vraag welke ambities ik heb komt wel vaker voorbij, maar eigenlijk is dat best wel een saaie ambitie, denk ik”, aldus dé vooravondster van RTL 4.

Minimaal vijf jaar

Als het aan Luuk ligt, zien we hem nog heel lang terug bij boulevard. “Ik wil RTL Boulevard namelijk gewoon nog heel erg lang doen, maar niet nog één of twee jaar, maar echt nog wel minimaal vijf jaar bijvoorbeeld. Ik vind dat je een programma als dit lang moet doen, want pas na een paar jaar gaat zo’n programma echt in je systeem zitten.”

Luuk wijst erop dat je pas na vele jaren enige autoriteit krijgt. “Je krijgt dan ook de kennis, zoals: dit hebben we een paar jaar geleden al op die manier gedaan. Daarnaast voel je je pas echt op je plek als je er al een lange tijd hebt gestaan”, legt het televisietalent uit.

Vlieguren

Na zijn jaren bij RTL Late Night, ging Luuk in 2016 aan de slag bij Boulevard. Het was de nagel aan de kist van Albert Verlinde. “Ik heb zo veel vlieguren moeten maken voordat ik me daar lekker voelde op mijn plek. Ik had het altijd wel naar mijn zin, maar je krijgt het pas echt goed onder de knie als je heel veel uren maakt.”

“Die uren heb ik nu inmiddels gemaakt, maar er kunnen nog veel meer uren bij, want ik heb het er heel erg naar mijn zin. De vlieguren zijn er en dit is het moment om meters te gaan maken.”

Podcast

De podcast met Luuk Ikink kunt u hier beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen