Jongen in kerstreclame Praxis is toch niet Jim Bakkum

De jongen in de gele Merry Praxis-trui uit de nieuwe tv-reclame van Praxis blijkt toch niet Jim Bakkum te zijn. Het gaat om iemand die heel erg op hem lijkt. Dat laat de zanger zelf weten op Instagram.

Praxis © YouTube

Jim Bakkum krijgt al een week veel reacties van kijkers die denken dat hij loopt bij te schnabbelen bij de Praxis. De jongen in de tv-reclame van de bouwmarkt lijkt namelijk sprekend op de zanger. Zelfs zijn eigen vader en moeder denken hun eigen zoon in hem te zien, zegt de zanger, bekend van liedjes als Tell Her.

In de ban

De ouders van Jim Bakkum denken elke keer weer hun zoon te zien op televisie. “Mijn ouders zijn al een week in de ban van de nieuwe Praxis reclame. Echt OVERTUIGD dat ik dat ben”, zegt de Idols-beroemdheid.

Jim heeft echter geen opnames gehad voor Praxis. “Ik had het alleen nog niet gezien, maar ik wist toch eigenlijk wel heel erg zeker dat ik de afgelopen tijd geen opnames heb gehad voor een Praxis commercial. En toch ging ik twijfelen”, zegt hij over de sprekende gelijkenis.

Volgens Jim wordt de jongen in de gele Praxis-trui gespeeld door Levi van Kempen.

Reclame

De bewuste reclame van Praxis:

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen