Jarige Beau van Erven Dorens niet blij met bezoek RTL Boulevard

Beau van Erven Dorens was er donderdagmiddag niet blij mee dat Maxim Hartman met een draaiende camera aan zijn deur stond voor een item in RTL Boulevard. Dat was ’s avonds te zien op RTL 4.

Beau van Erven Dorens © RTL

De RTL 4-presentator is vijftig jaar geworden en BN’ers die een mooie ronde leeftijd bereiken moeten er tegenwoordig rekening mee houden dat Aran Bade of Lex Uiting onaangekondigd voor de deur staat. In het geval van Beau van Erven Dorens werd Maxim Hartman op pad gestuurd. Nou, die kwam van een koude kermis thuis.

Zonnebril

Maxim Hartman dacht een hilarisch item te gaan draaien en ging op pad met champagne, kaviaar en een videoboodschap van Beau’s vroegere valse zuster Albert Verlinde. Helaas zat Beau er niet echt op te wachten; Maxim kreeg niet eens de kans om het berichtje van Albert af te spelen.

De deur werd opengedaan door Beau’s zoon Arie Jan. “Hij komt eraan. Hij is heel langzaam vandaag”, zei de knul tegen Maxim.

Vervolgens kwam Beau poolshoogte nemen bij de voordeur, maar toen hij Maxim zag staan liep hij direct weer terug. “Nee, maar jongens, Jezus, ik ben er helemaal niet klaar voor. Ik zit wel een bril op, ik kom eraan.”

Geen goed moment

Met zijn zonnebril op legde Beau uit dat het bezoek niet heel gelegen komt, omdat hij wat melancholisch zat te wezen. “Ja, dankjewel, dankjewel, maar je treft me niet op een goed moment moet ik zeggen. Je treft me precies op het moment dat ik daar in mijn zitkamer naar Nina Simone zit te luisteren, waar mijn vader ook altijd naar luisterde. Of luistert, hoop ik nog steeds.”

Beau vindt het op dit soort dagen lastig dat sommige mensen er niet meer zijn. “Het liefst wil je gewoon met je ouders ergens zitten en kerst vieren en vijftig worden: die hele leeftijd interesseert me geen reet, maar de manier waarop het allemaal gaat is natuurlijk allemaal niet echt heel fantastisch.”

Nee tegen Albert

Maxim bood Beau wat kaviaar aan en champagne. “Ja, maar niet nu. Je hebt allemaal dingen meegenomen. Neem jij maar een hapje van de kaviaar. Het is Boulevard, dus het zal wel niet echt zijn”, zei hij tegen zijn zoon.

De champagne weigerde Beau. “Die drink maar zelf op, lieverd. Ga jij het maar opdrinken en ik wil jullie onwijs bedanken voor jullie liefde.”

En aan de videoboodschap van Albert kwam Maxim niet eens toe. Weglopend zei Maxim in de camera: “Beau, we hadden eigenlijk nog een heel leuke verrassing voor je, dus misschien als je zit te kijken en je bent wat minder depressief, dan komt er nu een boodschap van je allerbeste tv-collega.”

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen