Hugo de Jonge ook al zingend in All You Need Is Love: ‘Belachelijk’

Na zijn White Christmas-optreden in de talkshow van Beau, dook minister Hugo de Jonge donderdagavond ook al zingend op in de kerstspecial van All You Need Is Love. Dat was te zien op RTL 4.

Hugo de Jonge © RTL

Aan het eind van de kerstspecial van All You Need Is Love zat een muzikaal optreden van een heel bataljon aan BN’ers. Ze mochten ieder een regeltje zingen uit het liedje God Only Knows van The Beach Boys. Tussen artiesten als André Hazes jr., OG3NE, Alain Clark en Gerard Joling verscheen ook Hugo de Jonge (zie onderstaand).

Zingende Hugo

Het is de tweede keer in korte tijd dat we Hugo de Jonge zingend op televisie zien. Vorige week liet hij in de talkshow Beau al zijn vertolking van het kerstliedje White Christmas horen. Het leidde tot felle kritiek, omdat de zorgminister daarmee een RTL Nieuws-interview met zijn staatssecretaris Paul Blokhuis verstoorde. Dat moest stilgelegd worden.

Kennelijk voelt Hugo zich een heuse artiest in de dop, want voor All You Need begon hij alwéér de tenor uit te hangen. “God only knows what I’d be without you”, zong hij passievol, terwijl hij zijn vuist balde.

Belachelijk

Veel mensen vinden het heel fijn voor Hugo de Jonge dat hij een hobby heeft gevonden, maar denken dat hij dat beter thuis kan doen. Hugo is immers de minister van Volksgezondheid en we zitten in de grootste zorgcrisis van de moderne tijd. Dan heb je wel wat beters te doen dan van elk cameramomentje een soort X Factor-auditie maken, vinden zij.

Floris Poort, techredacteur van Bright, is erg kritisch. “Wat ben ik blij dat ik Home Alone kijk en niet All You Need Is Love waar Hugo de Jonge zijn kostbare tijd voor de zoveelste keer deze week inwisselt voor aandacht. Zijn pastoor moest hem eens toespreken, belachelijke vent”, bitcht hij.

Krankzinnig

NOS-commentator Arman Avsaroglu vindt het vrij krakzinnig. “Een zingende Hugo de Jonge in de All You Need is Love kerstspecial is toch wel een perfecte afsluiting van dit krankzinnige jaar”, twittert hij.

En BNR-ster Thomas van Groningen: “Hugo de Jonge en Femke Halsema die God Only Knows zingen in All You Need Is Love. Peak 2020.”

Een ander springt juist in de bres voor Hugo. “Hugo de Jonge werkt zich de touwtering. Maar half Nederland fakkelt hem af, omdat hij zijn medewerking verleent aan All You Need is Love”, zegt Lars.

Fragment

De beelden:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen