‘Altijd witte kerst voor Patty Brard: SBS 6-diva snuift erop los’

De gracieuze SBS 6-diva Patty Brard (65) wordt in RoddelPraat, de populairste online showbizzrubriek, beschuldigd van cocaïnegebruik en een onalledaags seksleven. Dat is te zien op YouTube.

Patty Brard © Shownieuws

RoddelPraat heeft een vaste rubriek waarin Patty Brard door de mangel wordt gehaald door presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten: ‘Patty, Patty, Patty’. Je kunt je afvragen of dat wel gepast is bij zo’n elegante tv-vedette op leeftijd, maar de heren hebben daar maling aan. Met een witte poedersuikersnor beschuldigt Jan haar nu van cocaïnegebruik.

‘Snuift erop los’

Kerstgedachte of niet: Jan Roos is bikkelhard voor Patty. “Bij Patty is het altijd een witte kerst. Daarom vroeg ik of dit haar huis op Ibiza was, want daar sneeuwt het vaker dan in Tirol, kan ik je vertellen. Nee, maar die snuift erop los, jongen. Dat wist je toch wel?”

Er is volgens Jan genoeg te vertellen over Patty en haar vermeende cocaïnegebruik. “Ik heb een heel leuk verhaal over haar, wat ik nooit mocht vertellen, maar dat doe ik nu toch. Zij was op Ibiza en daar snuifde ze zich helemaal rondom.”

Geen bewijs

Dennis vindt dat je dit soort dingen niet zomaar kunt roepen zonder bewijs. “Nee, daar is geen bewijs voor”, merkt hij op.

Jan stellig: “Ja, maar dat heb ik dus uit een eerste-hand-bron.”

Dennis: “Wie is dat?”

Jan: “Ja, dat ga ik natuurlijk niet vertellen.”

‘Antoine als butler’

Jan stelt vervolgens dat Patty Brard en haar man Antoine van de Vijver een onalledaags seksleven hebben, of in elk geval hebben gehad “Op Ibiza woonde ze op een gegeven moment samen met een vrouw en die Antoine was een soort butler van die twee. Zij lagen dan boven te snuiven en te scharen en Antoine kwam dan ontbijt op bed brengen. Serieus.”

Dennis: “En Antoine bleef op een gegeven moment plakken?”

Jan: “Nee, dat was wel haar vriend, maar het was een soort huisman, terwijl zij dus de hele dag lag te zuipen, te beffen en te snuiven.”

Biseksueel

Patty is dus biseksueel, meent Jan. Dennis: “Ah ja, hoe weet jij dat zij ook op vrouwen valt? Dat is nooit…”

Jan: “Nou, dat heb ik dus uit eerste hand.”

Dennis: “Dat zij ook met vrouwen af en toe?”

Jan: “Zeker, dat mag toch? Hartstikke leuk, ik veroordeel dat niet en dat snuiven moet ze ook zelf weten, maar dat het vaak bij Patty Brard sneeuwt, dat klopt.”

RoddelPraat

De heftige beelden zijn te zien in RoddelPraat (vanaf 16:30):

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen