Hart in Aktie gaat voor het eerst met verborgen camera’s werken

De Wendy van Dijk-show Hart in Aktie gaat in het nieuwe seizoen voor het eerst met verborgen camera’s werken. Dat moet meer ‘pure emoties’ opleveren, zo heeft SBS 6 laten weten.

Hart in Aktie © SBS

De SBS 6-klassieker keert in januari terug met een nieuw seizoen. De première is op woensdag 6 januari om 21.30, direct na Steenrijk Straatarm. De basisgedachte achter het format blijft hetzelfde – Wendy van Dijk zet mensen die het verdienen in het zonnetje – maar wel wordt er een nieuw element toegevoegd: de verborgen camera.

Verborgen camera

In tegenstelling tot voorgaande seizoenen wordt dit seizoen in één van de drie items die iedere uitzending beslaat, gebruikgemaakt van de verborgen camera. “Mensen worden verrast zonder te weten wat hen overkomt, waardoor pure emotie en reacties worden gevangen”, aldus een woordvoerder.

De rol van Wendy van Dijk is in deze items dus iets kleiner; ze duikt alleen op aan het eind. “Na de verrassing volgt de ontlading wanneer Wendy met camera komt vertellen dat Hart in Aktie dit mogelijk heeft gemaakt.”

Wendy en BN’ers

Het belooft volgens Wendy weer een mooi seizoen te worden, waarin ze zich gesteund weet door een keur aan BN’ers. “Na al die jaren blijft het prachtig om bijzondere mensen, die altijd voor anderen klaarstaan of een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te verrassen. Hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.”

“En wat is het fijn dat andere BN’ers belangeloos hun medewerking verlenen om dit mogelijk te maken. Ik heb weer een hoop mooie mensen mogen ontmoeten en verrassen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen