Farid Azarkan over de zeik in talkshow Op1: ‘Dit is echt unfair!’

Het eerste tv-optreden van Farid Azarkan zónder ruzie laat nog steeds op zich wachten. De leider van de politieke partij DENK was gisteren helemaal over de zeik in de talkshow Op1.

Farid Azarkan en Hugo Logtenberg © Op1

Farid Azarkan werd in de talkshow geconfronteerd met zijn aanhoudende hypocrisie, maar daar was hij niet van gediend. Zowel Hugo Logtenberg als Sophie Hilbrand wekten irritatie op bij de DENK-leider, die zelf al jaren irritatie opwekt bij televisiekijkend Nederland.

Joodse naam

Medio november, tijdens het debat naar aanleiding van de onthoofde leraar in Frankrijk, besloot Farid om het VVD-Kamerlid Dilan Yeşilgöz-Zegerius consequent ‘mevrouw Zegerius’ te noemen, in plaats van hoe zij gebruikelijk genoemd wordt: ‘mevrouw Yeşilgöz’.

Op de vraag wat daar achter zit, zei Dilan zelf: “Om zijn achterban te laten zien dat ik getrouwd ben met een Jood (klopt. Zegerius is dan ook een joodse naam, daarom zegt ie steeds Dilan Zegerius) en een ‘nepturk’ ben. In zijn wereld zijn dat beledigingen.

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen