Wendy van Dijk verhuist kantoor naar bankje op de hei: ‘Werkt heel fijn’

Ook het personeel van Talpa wordt geacht om zo veel mogelijk thuis te werken en dat betekent dat Wendy van Dijk en Erland Galjaard bijna de hele dag op elkaars lip zitten. Wendy heeft daarom haar kantoor verhuisd.

Wendy van Dijk Foto: Instagram

Wendy van Dijk legt op haar Instagram uit dat ze het verschrikkelijk vindt om de hele dag thuis te werken, omdat ze zich op die manier niet goed kan concentreren. Om toch nog een soort van dynamiek te voelen, verhuist ze haar kantoor daarom twee uur per dag naar de Bussumerheide, een heidegebied in BN’er-reservaat Het Gooi.

Wendy druk met Zoom-meetings

Ondanks de coronacrisis heeft Wendy nog van alles te doen. Ze is ongelooflijk druk, bijvoorbeeld met het bekijken van afleveringen, maar ook met het discussiëren met collega’s. “Thuiswerken betekent voor mij mails lezen, Zoom-meetings, afleveringen viewen, scriptjes doorspitten. Alleen ik kan het zo slecht thuis”, legt ze uit.

Thuiswerken is in Wendy’s geval niet zo productief. “Ik word daar zo onrustig van, dus is dit mijn kantoor geworden. Dit is de hei in Bussum”, zegt ze, terwijl ze het nogal bewolkte heidelandschap in beeld brengt.

Het heikantoor werkt voor haar heel erg prettig. “Ik neem mijn hondje gezellig mee en ik ga hier gewoon minstens anderhalf uur tot twee uur rondlopen en ik doe al die dingen.”

Met 4G op de heide

Is er wel een goede internetverbinding op de heide? “Ja, ik kan gewoon zoomen op mijn 4G, ik neem mijn oortjes mee hele vergaderingen en als het een beetje te veel wordt, ga ik gewoon op een bankje zitten en mails beantwoorden met schrijven zeg maar.”

Er zijn geen horecagelegenheden op de hei, maar ook daaraan heeft Wendy gedacht. “Ik neem een broodje en wat te drinken mee en dat werkt wel.”

De Instagram-stories van Wendy van Dijk kunt u hier bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen