Vreselijk: familie Oerlemans moest zelf koken tijdens lockdown

Daniëlle en Reinout Oerlemans konden tijdens de coronalockdown in de lente niet beschikken over hun huishoudelijke staf. Ze moesten daardoor zelf schoonmaken en koken. Dat vertelt ze in gesprek met Het Parool.

Daniëlle Oerlemans Foto: Instagram

De lockdown heeft ook de elite keihard getroffen: de steenrijke Daniëlle en Reinout zijn in hun megavilla in Los Angeles al jaren en jaren niet meer gewend om zelf het huishouden te doen, maar in één keer veranderde hun wereld. De huishoudelijke staf mocht niet langskomen ‘en die was wel zo groot dat het pijn deed’, aldus Daniëlle.

Daniëlle achter het fornuis

Aanvankelijk lieten de Oerlemansjes eten bezorgen, maar de voedingswaarde daarvan viel toch wat tegen. Uiteindelijk besloot Daniëlle om zélf te koken. “Koken is niet mijn grootste hobby en ik had er voorheen te weinig tijd voor. Maar het is ongezond om steeds eten te bestellen, dus heb ik tijdens de lockdown beter leren koken.”

Voor de Oerlemansjes is het dan ook belangrijk om er strak bij te lopen in Los Angeles. Anders zouden ze flink uit de toon vallen. Daniëlle kent naar eigen zeggen namelijk geen dikke mensen in L.A. “Californië is een bijzondere staat, omdat iedereen hier sport en gezond leeft. Er zijn wel dikke mensen, maar niet in mijn omgeving.”

‘We hebben nogal wat vastgoed’

Inmiddels is de huishoudelijke staf al lang en breed weer terug en dat is maar goed ook, want Daniëlle heeft wel wat beters te doen. “Het is een beetje raar om te zeggen, maar ik regel alle financiële aspecten van ons leven buiten 3 Ball Entertainment. We hebben nogal wat vastgoed in Amsterdam waarover ik me ontferm.”

Haar nieuwste project? De verbouwing van hun miljoenenpand in het Amsterdamse Museumkwartier. “Dat huis ga ik nu op afstand laten verbouwen.”

Het interview met de zo gewoon gebleven familie Oerlemans kunt u lezen in Het Parool.

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen