Peter R. de Vries zit in team-Connie: ‘Rutte meet met twee maten’

Peter R. de Vries zit helemaal op één lijn met Connie Witteman als het gaat over het stimuleren van vakantiereizen naar de Caribische delen van ons koninkrijk. Dat laat bij blijken in een tweet op Twitter.

Connie Witteman en Peter R. de Vries Foto: Jinek

Het negatief reisadvies van het kabinet dat tot half januari geldt voor alle buitenlandse bestemmingen met uitzondering van de Caribische delen van het Koninkrijk zorgt voor een hausse aan boekingen naar Curaçao. Bizar, vindt Connie Witteman het. Ze uitte gisteren op haar Instagram felle kritiek op minister-president Mark Rutte.

Op een of andere manier kwam die kritiek niet helemaal lekker binnen bij Albert Verlinde. Hij veranderde gisteren live aan de desk van Shownieuws in een soort Hulk en riep dat hij Connie Witteman door het trappenhuis heen wil sleuren. Ze zijn elkaars buren in de peperdure Amsterdamse P.C. Hooftstraat.

Peter in team-Connie

Peter R. de Vries vindt de stellingname van Connie Witteman helemaal niet zo vreemd. Sterker nog: hij laat zojuist op Twitter blijken dat hij het helemaal met de granfluencer eens is.

De misdaadjournalist van RTL: “Het is toch op zijn minst heeeeeel curieus dat het kabinet zegt dat we ‘niet de randen moeten opzoeken van wat mogelijk is’, we beter nièt kunnen reizen, maar Rutte vervolgens zegt dat we wél naar onze gebiedsdelen in het Caribisch gebied kunnen… #metenmettweematen.”

Lol om Albert-Connie-rel

Anderen focussen zich liever op de Albert-Connie-rel in plaats van op de inhoud. Cabaretière Sanne Wallis de Vries vindt het een sappige celebrityfight.

Zij grapt op Twitter: “Kan iemand mij bij- of beter inpraten over Albert en Connie? Waar gaat de ruzie over? Waar staat Albert, waar staat Con? Waarom heet Connie inenen Witteman van achter? En wat heeft het reisadvies van Rutte ermee van doen? Alvast dank.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen