Tv-land trekt aan Famke Louise, ook in Sinterklaas-show NPO

De populariteit van Famke Louise zit flink in de lift sinds haar protest tegen de coronamaatregelen en haar capitulatie bij Jinek die daarop volgde. De NPO laat haar nu opdraven in de jaarlijkse Sinterklaas-show.

Famke Louise Foto: RTL

Famke Louise bezorgde Eva Jinek eind september haar hoogste score ooit bij RTL met de veelbesproken aflevering waarin ze aangaf ‘respect te hebben voor het coronavirus’, maar zich toch te verzetten tegen de regels. Er volgde nog een optreden bij Jinek, een eigen programma bij Discovery, een tweede docureeks bij Videoland en eergisteren zat ze bij Beau (fragment op RTL-site).

Famke in NPO’s rolodex

Lang verhaal kort: Famke Louise is ineens helemaal hot in tv-land. Ook de NPO heeft haar nu opgenomen in de rolodex. Ze is op 5 december, op Pakjesavond, te gast in de jaarlijkse Sinterklaas-show van vlaggenschip NPO 1. Ze is een van de gasten van Sinterklaas, Hoofdpiet Niels van der Laan en presentatrice Dieuwertje Blok.

Het wordt volgens de NPO een bomvolle show. “Dieuwertje Blok en de Hoofdpiet verrassen de Sint met een daverende pakjesavond in het Spoorwegmuseum in Utrecht, voordat hij wordt uitgezwaaid en op de trein wordt gezet naar Spanje.”

De andere gasten

Wie zijn er nog meer te gast? “Kinderen voor Kinderen treedt op en Philip Freriks, Britt Dekker en Tim den Besten komen op bezoek. Ook minister Ferd Grapperhaus is van de partij!”

Verder kruipen Soundos El Ahmadi en Richard Groenendijk in de huid van hulp-Sinterklazen en speelt Frank Evenblij de Gluurpiet.

BNNVARA: “Sinterklaas kan het niet laten en doet ook tijdens de show zelf zijn best om kinderdromen werkelijkheid te laten worden. Er worden kinderen verrast die door corona een rotjaar hadden.”

Heerlijk avondje voor Sinterklaas is te zien op 5 december om 20.30 uur op NPO 1. Concurrent RTL 4 brengt gelijktijdig een Sinterklaasprogramma met Paul de Leeuw.

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen