Talpa Network: ‘Vieze berichtjes zijn niet van John de Mol’

De vieze berichtjes die uit naam van John de Mol zijn verzonden aan een aantal dames uit Temptation Island zijn niet daadwerkelijk afkomstig van de mediatycoon. Dat heeft Talpa Network laten weten aan Shownieuws.

John de Mol Foto: William Rutten

Een paar dames uit Temptation Island hebben een berichtje gehad van een nep-John de Mol, waarin hij hen vraagt om auditie te doen via Skype en dat hij dat ‘discreet wil houden’. Klinkt allemaal een beetje Job Gosschalk-achtig, maar het is natuurlijk evident dat het niet de échte John de Mol is die hier achter zit.

Seksschandaal

Het werd gisteren in Shownieuws nogal opgeklopt – Evert Santegoeds kondigde het ronkend aan als een seksschandaal – maar veel is er dus niet aan de hand. “Er zijn op internet heel rare berichten verschenen en als je niet beter zou weten, dan zouden ze van John de Mol zijn en dat is natuurlijk absoluut niet het geval”, zei Evert.

Volgens Evert is John de Mol er totaal niet blij mee en wordt er onderzoek gedaan naar de berichtjes. “Dan gaan ze bij Talpa kijken waar het vandaan komt. Zeker niet bij John de Mol in elk geval.”

Talpa reageert

Zelf laat Talpa weten: “Er blijkt iemand op Instagram een fake account te hebben aangemaakt en als John de Mol worden van daaruit verzoeken verstuurd om auditie te doen. Dit is nep, ga er niet op in.”

“Het is ontzettend vervelend dat dit gebeurt en wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk verwijderd te krijgen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen