Nieuw tv-duo op SBS 6: Olcay Gulsen en Richard Groenendijk

Olcay Gulsen en Richard Groenendijk gaan een nieuw tv-duo vormen op SBS 6. Hun programma zal worden opgenomen in een studio. Dat heeft Shownieuws bevestigd na een ongelukkige Insta-post van Olcay.

Olcay Gulsen en Richard Groenendijk Beeld: Cornelie Tollens, Wessel de Groot

Tegen alle afspraken in heeft Olcay Gulsen dit weekend een foto op haar socials geplaatst, waarop ze poseert met Richard Groenendijk. Ze zei daarin aan een nieuw, spannend project te werken. En dat terwijl helemaal niemand nog mocht weten dat zij een nieuw tv-duo zouden vormen. Al snel ging de post daarom offline.

Olcay tot orde geroepen

Shownieuws zat er op dat moment echter al boven. Ze gaan een tv-duo vormen, bevestigde Albert Verlinde zondagavond aan de desk na contact met Talpa. “Het komt vanuit een studio. Ze mogen niet zeggen wat het is. Ik heb Richard Groenendijk gebeld en hij zat lekker te ontspannen op de bank”, aldus de showkenner.

“Richard zei: ‘Xenia (Kasper, manager, red.) heeft meteen gebeld naar iedereen die betrokken is bij het programma dat die foto eraf moet, omdat er niets over bekendgemaakt worden. Het is het grote geheim van Hilversum wat hier gaat gebeuren!’ Dus ik kan niet onthullen wat het is, maar wel dat Olcay meteen tot de orde is geroepen door Xenia.”

Opvallend duo

Het is een opvallend tv-duo: Olcay en Richard hebben niet eerder met elkaar samengewerkt. Richard maakt momenteel furore met de hitsingle Tebbie Nou Op Je Muil? van zijn typetje Jopie Parlevliet. Olcay liet eerder in het programma Beter Laat Dan Nooit al blijken dat ze goed om kan gaan met gezellige roze mannen op leeftijd.

Wat de twee precies gaan doen in hun nieuwe programma is nog maar de vraag. Nu dit nieuws op straat ligt, zullen meer details niet meer zo lang op zich laten wachten.

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen