Martien Meiland duikt ook al op in Linda’s Wintermaand: overdosis?

Het lijkt erop dat SBS 6 zijn grote ster Martien Meiland echt in íeder programma wil fietsen. Hij is in december, tussen alle kerstspecials van Chateau Meiland door, ook al te gast in Linda’s Wintermaand.

Martien Meiland en Linda de Mol © Talpa

Het begint echt Martien Meiland voor en Martien Meiland na te worden bij SBS 6. Doseren staat bij Talpa niet in het woordenboek en nu dringt zich langzaamaan de vraag op of het niet een beetje overkill begint te worden. Het lijkt erop dat zowel SBS 6 als Martien proberen om te pakken wat ze pakken kunnen voordat het succes ophoudt.

Meer SBS-gasten

Martien is niet de enige SBS-ster die straks op de SBS-bank van Linda zit. Ook de eeuwige André Hazes jr. en Natacha Harlequin, die dit jaar de grootste SBS-flop afleverde, schuiven aan. Verder heeft Linda NPO-sterren Floortje Dessing en Matthijs van Nieuwkerk weten te strikken. Ze zijn allen uitgenodigd om terug te blikken op hun leven én op 2020.

Linda’s Wintermaand is de opvolger van Linda’s Zomerweek, dat jarenlang te zien was bij RTL 4. “In Linda’s Wintermaand ontvangt Linda boeiende gasten met uiteenlopende achtergronden: van politici en presentatoren tot succesvolle zangers, acteurs en realitysterren.”

Winters decor

In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer zoals altijd warm en hartelijk, wat ervoor zorgt dat de gesprekken buitengewoon eerlijk en openhartig zijn, aldus SBS. “De huisband Mell & Vintage Future zorgt voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van Linda’s gasten.”

Linda de Mol zelf zegt: “Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd.”

“Het is een prettig soort ‘slow tv’, en doet denken aan de goeie gesprekken die kunnen ontstaan aan de keukentafel met vrienden, met een fles wijn.”

Linda’s Wintermaand gaat op zondag 6 december om 20.00 uur in première op SBS 6. De namen van de overige gasten worden later bekendgemaakt.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen