Erik Mouthaan geniet van wisselende Grindr-contacten

Erik Mouthaan mag dan wel een nieuwe liefde hebben gevonden in New York, de RTL Nieuws-ster geniet nog steeds heel erg van wisselende Grindr-contacten. Dat vertelt hij in de Winq.

Erik Mouthaan Foto: RTL

Naast zijn wisselende bedpartners, heeft Erik Mouthaan nu ook een vaste partner. “Ik heb weer een vriendje. Maar ik ben lastig om mee samen te zijn. Ik ben altijd aan het werk, moet altijd weer ergens heen. Het nieuws gaat altijd voor”, zegt de Amerikacorrespondent van het RTL Nieuws.

Erik is ook niet van plan om zijn Grindr-profiel te verwijderen nu hij een vriendje heeft. “Ik geloof niet in monogamie. Het mooie van twee mannen in een relatie is datje daar open over kunt zijn. Mijn vriend denkt daar net zo over en ik zit dus ook op datingapps.”

Erik in trek bij jonge mannen

De tv-journalist probeert juist nu de vruchten te plukken van zijn populariteit bij andere mannen. Sinds zijn veertigste krijgt de 47-jarige Erik erg veel aandacht. “Daar moest ik wel even aan wennen. Als je midden dertig bent, lijkt het wel of je onzichtbaar bent geworden, maar zodra je de veertig voorbij bent, is het boem.”

Hoe komt dat? “Dan is er ineens een categorie jongens die daarop aanslaat. Misschien wel omdat je wat zelfverzekerder bent en de boel wat beter op de rit hebt. Dat is blijkbaar aantrekkelijk voor jongere mannen”

De huidige vaste partner van Erik is ook ruim tien jaar jonger. Wat vindt hij lekker? “Mijn cameramannen zijn er niet meer verbaasd over als ik weer eens om me heen sta te kijken naar een Perzische of latino man, ik val niet op mannen die er Hollands uitzien.”

Dates Erik eisen negatieve test

Worden de vlugge Grindr-dates van Erik gehinderd nu we in een pandemie zitten? Dat valt wel mee, zegt hij. “In New York is de hook-up cultuur weer volledig gaande, zeker nu de bars gesloten zijn. Het leven speelt zich nu voornamelijk op de apps af.”

Zijn quickies willen nu wel vaak een negatieve testuitslag. “Je wordt wel vaak gevraagd of je een negatieve Covid-19-testuitslag kunt laten zien die niet ouder dan een week is. In mijn jonge jaren was ik bang voor aids en nu is er dit”, klaagt Erik in de Winq.

Tot slot laat Erik weten dat hij er niet aan moet denken dat RTL hem ontslaat als correspondent. Hij denkt na al die jaren in New York niet meer te kunnen aarden in Nederland.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen