Kijkers verbolgen over exit Dennis Schouten, haalt PowNed eindstreep?

Het vertrek van Dennis Schouten wekt ergernis op bij kijkers van de brutale omroep PowNed. Zij geven aan geen lid meer te worden of hun lidmaatschap op te zeggen, zo is te zien op YouTube.

Dennis Schouten © YouTube

Ondanks dat Dennis Schouten dé grote ster was van PowNed, is hij min of meer aan de kant gezet door de omroep. De steenrijke omroepbaas Dominique Weesie wilde hem nog maar twee dagen laten werken en relatief gezien nog voor een lager salaris ook. Daar kon Dennis niet mee akkoord gaan en daarom ligt hij er nu uit.

Kijkers niet blij

Het merkwaardige is dat het YouTube-kanaal van PowNed voor een belangrijk deel dreef op de video’s van Dennis Schouten. Hij is eigenlijk het enige echt bekende gezicht van de omroep en dat boegbeeld is PowNed nu kwijt. Veel kijkers spreken hun ergernis uit over de Dennis-exit.

Onder veel video’s van PowNed zijn nu teksten te lezen als: “Zonder Dennis geen Powned.” En: “Sorry maar zonder Dennis is PowNed gewoon niet meer hetzelfde.” Weer iemand anders: “Dennis Schouten terug!!! Ik zeg me lidmaatschap op!!”

Haalt PowNed eindstreep?

Het vertrek van de bij kijkers van PowNed populaire Dennis Schouten komt voor de omroep op een wel heel ongunstig moment. Aan het eind van het jaar moet de omroep 50.000 leden hebben om in het bestel te kunnen blijven en er zijn er nog een aantal duizend mensen te gaan. Als mensen zich nu ook nog gaan afmelden, dan helpt het niet mee.

Het lijkt erop dat PowNed een uitstroom probeert te voorkomen: mensen die nu op YouTube reacties plaatsen over Dennis Schouten of over hun lidmaatschap, lijken te worden gecensureerd. Een negatief sentiment rondom PowNed kunnen de dikbetaalde omroepbazen momenteel natuurlijk niet gebruiken.

Haalt PowNed de eindstreep of ligt de jonge omroep straks buiten het publieke bestel?

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen