Bizarre onthulling in Parool: Julia Roberts bijna koningin van Nederland

Door alle gekkigheid rondom Thierry Baudet en zijn hysteriepartij is een bizar nieuwtje over het koningshuis volledig ondergesneeuwd geraakt. Het Parool onthulde dit weekend namelijk dat niet koningin Máxima, maar Julia Roberts bijna koningin van Nederland was geworden.

Julia Roberts en Willem-Alexander Beeld: Mother's Day / RVD, Arenda Oomen

Het merkwaardige nieuwtje komt uit de mond van René ‘namedropping’ Mioch, die zichzelf een beetje familie waant van alle Hollywood-sterren. Het is hem in het verleden op een haar na gelukt om Julia Roberts en koning Willem-Alexander aan elkaar te koppelen, onthult hij. Het zou enorme consequenties hebben gehad voor het Koninklijk Huis.

Julia verliefd op Wim-Lex

Julia Roberts was volgens René Mioch zwáár verliefd op onze koning Willem-Alexander. “Wist je dat Julia Roberts mij eens vertelde dat ze zo verliefd was op de, toen nog, kroonprins? Ik heb nog geprobeerd een première te organiseren waar ze allebei aanwezig zouden zijn”, zegt de filmjournalist.

René heeft behoorlijk zijn best gedaan, maar het is hem uiteindelijk niet gelukt. Op een gegeven moment verloor Julia de koning daardoor weer uit het oog en dat vindt de filmkenner eigenlijk wel heel erg jammer. “Dat leek me zo leuk, als Julia Roberts koningin was geworden”, vertrouwt hij de krant toe.

René kent zelfs de koning

Heeft René naast Julia Roberts eigenlijk ook nog contact met de koning? “Toen Willem-Alexander nog een scholier was heb ik hem eens kort geïnterviewd. Hij vertelde me toen dat hij naar mijn programma kijkt.” Ah, dat is leuk voor René.

Heeft hij misschien nog een grote name te droppen? “Sharon Stone liep eens over de rode loper en negeerde alle pers. Tot ze mij zag, kwam ze speciaal terug om mij een hand te geven. Wow. Ja, dat is mooi.”

Fantastisch. Het hele interview met René Mioch kunt u lezen in Het Parool of via Blendle.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen