Albert Verlinde vindt drukte in Efteling echt belachelijk

Albert Verlinde vindt het echt een blamage dat het zaterdag schreeuwend druk was in het attractiepark De Efteling. Het is niet uit te leggen aan restauranthouders. Dat heeft hij gezegd in Shownieuws.

Albert Verlinde Beeld: SBS

De Efteling leeft al het hele jaar in een soort parallel universum, want corona lijkt in en rondom het Sprookjesbos niet te bestaan. Waar iedereen buiten De Efteling met een grote boog om elkaar heen loopt, buitelt iedereen binnen De Efteling over elkaar heen om een ritje in de Droomvlucht te maken. Wat ís dit allemaal, vraagt Albert zich af.

Piekdrukte

Het was zaterdag vanwege de ANWB Ledendag wel héél druk in De Efteling. Op sociale media werden talloze beelden gedeeld van drukte in het park en bij de ingang, schrijft Omroep Brabant. “We zetten daarom crowdcontrollers in en doen er alles aan om de loopstromen te begeleiden”, liet het park zelf weten.

Albert kan er met zijn pet niet bij. “Heb je die foto’s van De Efteling gezien? Er moeten restaurants dicht omdat we misschien te dicht op elkaar zitten en gisteren was de ANWB Ledenlag in de Efteling. Dit mag dus wél, hè? Maar een restaurant dat alles goed regelt en waar je op een bepaalde afstand van elkaar zit, dat kan niet. Daarom: dat is een beetje belachelijk.”

IKEA

Er zijn wel meer bekende Nederlanders die zich ergeren aan drukte op bepaalde plekken. Zo verzetten Sanne Wallis de Vries en Guido Weijers zich tegen de drukte bij de IKEA. “Hier moet je om lachen… en huilen… #levenistheater #theaterisleven”, schrijft Guido.

Sanne vindt het gek dat het bij de IKEA wél druk mag zijn, maar in de theaters niet. Ze is zo boos dat ze vorige week niet eens meer naar de coronapersco keek. “Ik kijk niet. Ik hoor ‘t wel. Ik wil hem niet weer live ‘30 personen’ horen zeggen. WANT DAAR HEBBEN HEEL VEEL THEATERS NIKS AAN. DIE MOETEN DAN DICHT BLIJVEN. WANT NIET RENDABEL.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen