Absurd: Deliveroo-bezorger eet halve bestelling Tim Hofman op

Tim Hofman heeft buitengewoon slechte ervaringen met maaltijdbezorgdienst Deliveroo. Het gebeurt regelmatig dat de bezorger zijn halve bestelling opvreet. Dat vertelt de NPO-ster in een alarmerend bericht op Twitter.

Tim Hofman Foto: NPO

Aangezien Tim Hofman niet zo van koken houdt, laat hij zeer regelmatig eten bezorgen. Hij gebruikt daarvoor soms ook Deliveroo, maar dat doet hij wel altijd met tegenzin. Het is hem nu namelijk al meerdere keren overkomen dat zijn bestelling wordt verorberd door de Deliveroo-bezorger.

‘Bestel ergens anders!’

Tim is het echt even goed zat. “Er zijn dus restaurants in Amsterdam waar je alleen via Deliveroo kan bestellen, dus dat doe ik dan – met tegenzin – en het gebeurt echt maandelijks dat een bezorger gewoon zelf (een deel van) de order opvreet. Restaurants beamen dat, Deliveroo doet niks. Bestel ergens anders. Echt.”

Dit kan gewoon zo niet langer, vindt Tim. “Fucking dumb ass marktverziekend platform economie-bedrijf anyway. Maar ja, man heeft soms honger in de drukte en eet geen shoarma, dus dan daar maar. Tot vandaag. Fuck Deliveroo.”

“Ik doe altijd zo’n note dat ik bestelling check bij de deur en soms helpt dat, maar vaak niet, dus dan bel ik zo’n toko en dan hebben we weer dit ongemakkelijke gesprek.”

Loempia

Het humeur van de televisiester is goed verziekt door Deliveroo. “Ik gun die bezorger zonder vast contract en verzekering m’n loempia wel, maar Deliveroo doet er niks aan behalve sorry. Of een refund waar je dan weer twee keer achteraan moet bellen weet je wel. Ben gewoon chaggo van het banaan met olijven eten ok!!!”, twittert hij.

De woede-uitbarsting van Tim kan op een hoop reacties rekenen, maar zijn ervaring wordt niet breed gedeeld. “Is me nog nooit overkomen, maar bestel vooral Thais of Indiaas”, zegt Richard bijvoorbeeld.

Andere mensen vragen zich af waarom deze bekende Nederlander niet gewoon zelf kan koken.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen