Wilfred Genee schaamt zich voor mondkapje

Wilfred Genee geeft nog geen gehoor aan de oproep om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes. Hij schaamt zich een beetje voor het dragen van een mondkapje. Dat heeft hij gezegd op Radio Veronica. Bij zijn bezoekje aan de Albert Heijn in Soest heeft Wilfred donderdagochtend zonder mondkapje gewinkeld. “Ik had hem in de aanslag en toen voelde ik me zo lul voor staan, dat ik het niet deed. Ik had hem en toen heb ik hem toch weer teruggedaan. Uitslover, dacht ik toen.

Er waren bijna geen mensen die een mondkapje droegen, legt Wilfred uit. “Verder heb ik één iemand gezien met een mondkapje. De rest had het niet.

Wilfred wijst ook op de verantwoordelijkheid van supermarkten. Hij vindt dat er slordig wordt omgegaan met de hygiënemaatregelen. “Ik moest gewoon zelf met zo’n spuitbus te werk gaan en ik kon ook nergens mijn handen schoonmaken.”

Bij veel supermarkten moet je verplicht een karretje pakken. Die ontsmet Wilfred dan zelf. “Dat doe ik zelf, ja. Ik pak hem dan wel eerst zonder hem ontsmet te hebben, dus dat is wel raar.”

Zijn nieuwslezeres op Radio Veronica, Celine Huijsmans, is een fel voorstander van het dragen van mondkapjes. Zij postte in haar stories een foto van zichzelf met mondkapje in Albert Heijn.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen