Wendy van Dijk vindt coronabeleid onduidelijk

Wendy van Dijk vindt de huidige coronamaatregelen van minister-president Mark Rutte en zijn ministers heel erg onduidelijk. Dat heeft de SBS 6-ster vrijdagavond gezegd in de talkshow Jinek. Wendy denkt dat de regering meer duidelijkheid moet scheppen en trekt de parallel met opvoeden. “Het voelt een beetje als opvoeden ook hè? Zoals je als ouder gewend bent naar je kinderen. Als in gewoon heel consequent zijn en duidelijk. Dat merk ik ook aan mijn kinderen.”

Ze geeft een voorbeeld. “Als het onduidelijk is, dan bedenk je als ouder: oh, dan moet ik schema’s ophangen, want dan snappen ze wat de volgende stappen zijn.”

Zo moet de overheid ook denken met betrekking tot corona, denkt Wendy. “In het begin was het natuurlijk allemaal echt heel duidelijk en je merkt het op het moment dat het allemaal iets onduidelijker wordt.”

Normaal gesproken zou Wendy rond deze tijd van het jaar op vakantie gaan naar Ibiza, maar vanwege de coronamaatregelen laat ze dat dit jaar schieten.

Wendy: “We gaan altijd heel graag naar Ibiza in deze tijd, maar dat is nu toch wel code oranje, dus ik weet het niet.”

Ook haar Wie van de Drie-collega Martien Meiland is niet te porren voor een vliegreisje. “Nee, ik krijg het al benauwd als ik dat hele Schiphol zie met al die mensen om je heen. En dan zit je in zo’n vliegtuig. Dat vind ik eng.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen