Mary Borsato weigert Boulevard-vragen over Marco

Mary Borsato weigerde gisteren in RTL Boulevard om een vraag te beantwoorden over haar door negatieve publiciteit geplaagde zoon Marco Borsato. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De showrubriek sprak met de bruidsjurkvedette over haar nieuwe programma Borsato’s Budget Bruiloft, die woensdag in première gaat op RTL 5, maar vroeg ook even aan Marco. Hij trok na de breuk met Leontine even in bij zijn moeder en zit nog altijd in een burn-out. We horen helemaal niks meer van hem.

De voice-over van Boulevard: “Haar zoon Marco trekt zich sinds de scheiding terug. Als we Mary daarnaar vragen, blijft het stil.

De verslaggeefster: “Hoe gaat het met Marco?

Mary: “Nou schat, laten we het daar maar niet over hebben. Nee, d at doe ik liever niet.”

Wel had ze het over de inbraak in haar woning, waarbij ook spullen van Marco zijn ontvreemd. Laatst stond in de media dat een deel van de spullen weer terug zou zijn, maar dat is volgens Mary onzin.

Mary: “Helemaal niets van waar. Hoe dat verhaal in de wereld is gekomen, geen idee. We zijn wel eens meer verbaasd over hoe de verhalen in de wereld zijn gekomen. Dit is niet het enige verhaal dat niet klopt. Ik heb nog niks teruggekregen.”

Er werd verteld dat ik alles terug had, maar ik heb nog helemaal niks terug. Dat vind ik erg, want je bent veel herinneringen kwijt. Maar als dat het ergste is in deze tijd, dan is het allemaal wat minder.”

Foto: Patricia Steur, RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen