Patty Brard vond nominatie Miljuschka zwaar onterecht

Patty Brard vond de nominatie van Miljuschka Witzenhausen voor de Zilveren Televizier-Ster zwaar onterecht. Ze is een leuk mens, maar niet een van de drie beste presentatrices van het land. Dat heeft ze vrijdagavond gezegd in Shownieuws. De kritiek op de Televizier-verkiezing zwelt aan nu zelfs een Boulevard-deskundige ineens kans kan maken op zo’n prestigieuze tv-prijs. Patty is met Jan Slagter eens dat het roer om moet om de geloofwaardigheid te behouden.

Patty begrijpt de ergernis van Jan volledig. “Er is altijd kritiek, maar het is ook wel een beetje terecht. De ‘beste’ heeft niets te maken met hoeveel volgers je hebt. Het zegt al genoeg dat Miljuschka, die ik echt heel lief vind en hartstikke leuk staat te koken en gezellig is, bij een van de drie genomineerden voor beste presentatrices zat, en Linda niet.”

Collega Anouk Smulders: “Ja, maar zij trekt met haar programma ook enorm veel kijkers (Anouk bekijkt Stichting KijkOnderzoek elke ochtend in een parallel universum, red.).”

Patty: “Dat geloof ik ook allemaal wel, maar het is niet zo dat als we er een vakjury op loslaten, zij als een van de beste presentatrices wordt genoemd.”

Anouk: “Ik denk dat er ook heel veel op haar gestemd is, omdat ze heel veel los heeft gemaakt. Dat is wel waar we nu in leven, dat je iedereen kan optrommelen om voor jou te stemmen.”

Patty: “Dan klopt het dus niet meer met wat ze zeggen, namelijk ‘de beste’. Ik denk dat – en velen met mij – het op zijn plek zou zijn om een vakjury aan te wijzen van mensen die echt verstand van televisiemaken hebben, en je er dan een combi van maakt.

En wat vond ze van presentatoren Dionne Stax en Frits Sissing? “Ik vond de presentatie nog steeds erg zwak.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen