Tweede golf: Miljoenenjacht en Televizier-gala toch door

Geplaatst op do 01 okt 2020 om 9:20

De aangescherpte regels in verband met de tweede coronagolf hebben toch geen gevolgen voor de jubileumspecial van Miljoenenjacht en het Gouden Televizier-Ring Gala. De Linda de Mol-show die vandaag wordt gedraaid in de MediArena kan aan de aangescherpte regels voldoen en theater Carré, waar vandaan het Televizier-gala volgende week donderdag wordt uitgezonden, heeft een ontheffing gekregen van burgemeester Femke Halsema. Daarmee zijn twee grote tv-evenementen gered.

Het lukt Miljoenenjacht net aan om aan het nieuwe binnenmaximum van 30 mensen te voldoen, aldus tv-kenner Rob Goossens in RTL Boulevard. “Ze waren al van duizend mensen in de studio teruggegaan naar honderd, waarvan vijftig kandidaten, maar door de nieuwe coronaregels kon dat ook al niet meer.”

Rob vervolgt: “Gelukkig zit ze in een hele grote locatie naast de Arena en de gasten gaan in een extra zaal. De kandidaten mogen wel in de zaal met minder personeel. Dan lukt het toch om binnen de norm te blijven.”

De opnames van de speciale aflevering van Miljoenenjacht zijn vanavond en de uitzending is op zondag.

Over precies een week kan het Televizier-gala dus ook doorgaan. Theater Carré heeft samen met onder meer het Concertgebouw, het DeLaMar-theater en Paradiso een ontheffing gekregen voor het 30-mensen-maximum.

Foto: Talpa
9 Reacties op “Tweede golf: Miljoenenjacht en Televizier-gala toch door”


 1. MolTalk

  Wat een willekeur en wat een onzin! Waarom dit wel en andere dingen niet?

 2. Trudy

  Slappe hap Halalsema!
  Het wordt tijd dat ze haar in de Herengracht kieperen.

 3. John de Mol - Narcist

  Niet doorvertellen, maar ik snap ook wel dat de foto van linda bij dit artikel niet meer representatief is. Ik hou niet van oude vrouwen op mijn zender. Ik zit er aan te denken om haar ook maar te vervangen. sssssttt.

 4. ,WEST*DE ENIGE ECHTE

  Geef iedereen bij binnen komst een glazen masker , we kunnen zonder problemen de zaal half vol bezetten . Ik heb er al vele in het straatbeeld gezien, die met zo`n glazen scherm kap rondlopen !

 5. Bing Go

  Robje Goossens was weer voorbarig en zat er wederom naast.

 6. Youri

  Bij de AVROTROS denken ze dat we weer in de jaren 80 leven met hun nieuwe logo. Verschrikkelijk zeg.

 7. Ron

  2e golf? 2e corrupte datagolf.

 8. Angela’s man

  Dus je mag niet met een grote groep een bruiloft of de begrafenis van een geliefde bijwonen maar wel wat klote prijzen ontvangen.

 9. Pieter

  Waarom moeten wij aan die corona maatregelen houden, als een burgemeester dit niet doet?
  En al die debatten en stelt dus niets voor, die partijen horen dit toch ook en nu hoor je ze niet dat Halsema niet aan die maatregels houdt.
  Zag je toen wel met BLM en iedereen sprak er schande van en nu doet ze weer haar eigen zin.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.