Tijs van den Brink trots op lovende Sonja Barend

Tijs van den Brink is er trots op dat tv-grootheid Sonja Barend donderdag wederom lovende woorden over hem uitsprak bij de uitreiking van de naar haar vernoemde interviewprijs. Dat laat hij weten op Twitter. Sonja reikte de prijs uit aan Coen Verbraak, maar nam ook uitgebreid de tijd om Tijs van den Brink te prijzen. De 80-jarige oud-tv-ster gaf aan te hopen dat hij de prijs ook een keer krijgt; zelf zit ze namelijk niet in de jury van de Sonja Barend Award. Tijs is verguld van trots.

Sonja is fan van Tijs. “Het is een grote favoriet van mij. Ik hoop ieder jaar ook dat hij wint. Ik ben ook heel blij met de winnaar van vandaag, maar Tijs maakt echt prachtige gesprekken.”

Tijs was genomineerd met Adieu God. “Het mooie en het leuke van die gesprekken is dat hij dus heel erg godsdienstig is, een echte gelovige is, maar dat hij heel vrijuit kan praten met mensen die daar niets mee hebben. Er valt ook altijd wat te lachen, hij ziet de betrekkelijkheid ervan in en dat zie je bij echt stevige christenen niet zoals bij hem. De relativering en het gemak van een prettig gesprek.”

De presentator reageert op Twitter: “Opnieuw niet de Sonja-Barend-award gewonnen (#adieuGod? met Theo Maassen was genomineerd), opnieuw wel prachtige woorden van Sonja Barend zelf. Ook mooi.

Misschien moet er een algemeen meerjarenklassement komen bij de Sonja-Barendaward, misschien maak ik dan meer kans… 😉

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen