‘Fidan en Renze zijn alsof je appelmoes met vlees eet’

Fidan Ekiz en Renze Klamer zijn een beetje als appelmoes bij je vlees eten. Het smaakt prima, maar het is het net niet. Dat zegt tv-kenner Rob Goossens bij Privé TV. Rob, die struikelt over de onnozele metaforen, vindt dat het presentatieduo van De Vooravond het prima doet, maar is tegelijkertijd ook weer niet héél erg onder de indruk. “Renze doet het tot nu toe best wel goed, zou ik zeggen. Het is wel zo dat ik nog steeds niet helemaal zie wat nou de chemie tussen die twee is.

Het is volgens Rob geen legendarisch duo. “Ze hebben het op zich gezellig, maar het is een beetje zoals: je kunt bij elk gerecht op je bord appelmoes gooien en op zich smaakt het dan prima, maar of dan echt appelmoes bij een stuk vlees hoort, om maar wat te noemen, dat is maar de vraag. Dat heb ik bij hen ook een beetje.”

Toch krijgen ze van Rob het voordeel van de twijfel. Hij heeft wel eens slechtere duo’s gezien op televisie. “Het is op zich geen ongemakkelijke samenwerking. Ik heb wel eens ongemakkelijkere duo’s op televisie gezien.”

Seizoensfinale

Fidan en Renze namen vrijdagavond afscheid van de Vooravond-kijker: 963.000 mensen zagen hoe de twee een afscheidsliedje zongen. Ze moeten plaatsmaken voor M en keren pas na de jaarwisseling weer terug.

Met name Renze heeft torenhoge tv-ambities, dus hij zit er helemaal in. “Je staat ermee op en gaat ermee naar bed“, legde hij deze week uit op de radio.

Het eerste wat je doet als je wakker wordt is de kijkcijfers bekijken en daarna overleg je alweer op de app.

Foto: NPO, RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen