Talpa reageert op ‘aanranding’ door Johnny de Mol

Johnny de Mol ligt op de socials flink onder vuur vanwege een fragment uit de aflevering van de slecht bekeken vrijdagavond Thank You For The Music op SBS 6. Hij komt hierin wel héél dicht bij een mannelijke kandidaat. Dat is te zien op Facebook en Twitter. Als de deelnemer vals zou zingen, dan zou het team van Johnny punten pakken. Hij probeerde hem uit zijn concentratie te brengen door hem vast te pakken en in zijn nek te snuffelen. Ongepast, vinden sommigen kijkers.

Er wordt op de socials echt heel heftig gereageerd. “Het is aanranding“, zegt Zure Zult bijvoorbeeld. “Dit zijn toch duidelijk erotisch geladen bewegingen door Johnny de Mol bij die jonge jongen. Die jongen staat figuurlijk in de boeien omdat hij staat op te treden.

Een ander, Ome Haan, noemt Johnny de Mol een ‘roofdier’. “Check de presentatrice“, zegt hij, wijzend op Marlayne Sahupala, die de presentator weghaalt bij de jongen.

Veel mensen denken dat de jongen minderjarig is, maar dat klopt niet. Hij heeft slechts van die fantastische Aziatische genen waardoor je tien jaar jonger lijkt.

Talpa reageert

De reacties zijn zo heftig dat Talpa met een verklaring is gekomen. Tegen het AD: “Iedereen in de studio was dolenthousiast over het optreden van de 26-jarige Ryan, uit het team van Marlayne. Als captain van het concurrerende team springt Johnny uit enthousiasme op het podium waardoor hij hem probeert af te leiden tijdens zijn optreden en punten voor zijn team probeert te vergaren. Dat is ook onderdeel van het spel in Thank You For The Music.

Het was absoluut niet Johnny’s bedoeling om Ryan met zijn reactie een ongemakkelijk gevoel te geven en Johnny heeft hem dat na de uitzending ook laten weten. Ryan heeft Johnny gezegd dat hij hem niets kwalijk neemt, dat hij blij is met zijn deelname aan het programma, de kansen die hij hierdoor heeft gekregen en alle enthousiaste reacties op zijn optreden.

De beelden:

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen