Boskamp mocht gisteren na VI niet terug naar België

Jan Boskamp is door alle corona-ellende een tijdje afwezig geweest bij Veronica Inside, maar gisteren was hij weer van de partij. Hij mocht na de uitzending echter niet terugreizen naar Relegem, zijn woonplaats in België. Dat werd duidelijk in de uitzending op Veronica. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, geldt er momenteel een nachtklok in België: van 0.00 tot 5.00 uur mag niemand meer zonder goede reden de straat op. Jan kon daardoor niet terug naar huis.

Presentator Wilfred Genee legde uit: “Hij moet dan vannacht hier blijven slapen, want na 00.00 uur mag hij België niet meer in en morgen mag hij dan terug. Hij hoeft dan niet in quarantaine. Dan kan hij nog even naar een Kwalitaria in Nederland.”

Jan werd tijdens de uitzending weer behoorlijk geplaagd met zijn overgewicht. René van der Gijp: “Maar Jan, de restaurants zijn dicht, maar je merkt er niets aan bij jou hè?

Jan: “Ik stond net bij de dokter op weegschaal, maar er is weer 300 gram bij. Ik ben nu 122 kilo.”

Johan Derksen daarop: “Ik was ooit 113 en ik ben kleiner.”

Jan: “Hoe lang ben je? 1 meter 10?

Johan: “Nee, dat is wat ik in mijn broek heb hangen.”

Bah.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen