‘Sexy’ minister Wopke Hoekstra vanavond bij Ivo Niehe

Niemand minder dan Wopke Hoekstra zit vanavond in de première van het 40ste seizoen van de TV Show met Ivo Niehe. De minister van Financiën laat zich met zijn partner Liselot interviewen. Dat heeft de AvroTros laten weten. Ivo Niehe zocht het duo twee keer thuis op: de eerste keer kort voor de uitbraak van het coronavirus en de tweede keer afgelopen weekend. Dat tweede interview was uiteraard hard nodig, omdat het er anders allemaal wel heel gedateerd uit had gezien.

De presentator is heel erg nieuwsgierig naar de minister, die door LINDA. is uitgeroepen tot ‘slim en sexy’. “Hoe hebben ze elkaar leren kennen? Wat is de reden dat Hoekstra zijn topbanen bij Shell en McKinsey inruilde voor de politiek? Hoe diep zijn de zakken van de minister nu nog?

Daar houdt het niet op: “Nu het virus ons waarschijnlijk nog maanden in de greep houdt, zijn de problemen als ‘Groningen’ en de toeslagenaffaire niet gewoon ‘afgeschaald’? Hoe ziet hun dagelijks leven eruit met hun 4 kinderen?

Hebben ze hun voorgenomen huwelijk vanwege Covid inderdaad drie keer moeten uitstellen? Maar vooral: hoe anders ziet hun leven er nu uit in vergelijking met negen maanden geleden?

De TV Show is vanavond om 21.25 uur te zien op NPO 1.

Foto: AvroTros

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen