School zoontje Fidan Ekiz is coronabroeinest

Fidan Ekiz lijkt een groot risico te hebben om corona op te lopen. Op de school van haar zoontje duiken er namelijk om de haverklap besmettingen op. Dat vertelde de presentatrice gisteren in haar talkshow De Vooravond. Fidan heeft een zoontje met haar ex-vriend Wierd Duk en ze is erg ongerust over de situatie op zijn school. “Ik maak me zorgen over het aantal besmettingen op scholen. Vandaag zijn er weer 6.000 nieuwe besmettingen bijgekomen. Het heerst ook op de school van mijn zoontje.

Er moeten meer maatregelen worden genomen op scholen, vindt Fidan. “Vorige week zei ik hier dat ik het gek vind dat die klassen niet wat kleiner worden gemaakt of dat het onderwijspersoneel geen beschermende kleding krijgt.”

De basisschool van haar zoontje Ferran meldt de ene na de andere coronabesmetting. “Nu komt er elke week weer nieuws binnen van die school van: er is weer iemand besmet.”

Inmiddels weet Fidan niet meer of haar zoontje wel veilig is. “Elke ochtend als ik mijn zoontje naar school breng, denk ik: dit is zo gek, ik breng hem ergens naartoe, waarvan ik niet weet wat er gaat gebeuren.

Zorgelijk, vindt ze het. “Als ouder wil je natuurlijk je kind zo veilig mogelijk houden.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen