SBS 6 zet Netflix-serie Undercover tegenover The Voice

SBS 6 gaat de succesvolle Netflix-serie Undercover uitzenden op tv. De zender van John de Mol gaat de serie vanaf december recht tegenover de RTL 4-hit The Voice of Holland zetten. Dat heeft Talpa laten weten. Als Undercover van start gaat op SBS 6, kan men via Netflix al twee seizoenen bekijken, uiteraard zonder reclame. Op tv zal de serie wél worden onderbroken door reclame. Wel kiest de zender voor semi-bingewatching: er komen elke vrijdag twee afleveringen op de buis.

Undercover, waarin Tom Waes een undercoveragent speelt en Frank Lammers een drugsbaron, is een samenwerking tussen de Vlaamse publieke omroep VRT en Netflix.

Het tweede seizoen wordt momenteel lineair uitgezonden op de Vlaamse publieke omroep Eén. Om Eén niet in de wielen te rijden, wacht Netflix steeds tot zondag voordat er weer een nieuwe aflevering online wordt geplaatst.

Tot nu toe was Undercover nog niet te zien op de Nederlandse televisie. In Frankrijk werd de serie uitgezonden op de zender La Deux en in Duitsland op ZDFneo.

Foto: Netflix

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen