Miljuschka vindt Eva Jinek beter dan Chantal Janzen

Het is verdiend dat Chantal Janzen de Televizier-Ster heeft gewonnen, maar als je het echt hebt over de ‘allerbeste presentatrice’, dan is dat Eva Jinek. Dat heeft Miljuschka Witzenhausen, die dit jaar de derde genomineerde was, gezegd tegen RTL Boulevard. Waarom Chantal de prijs al zes keer heeft gepakt is onduidelijk, omdat haar tv-shows steeds slechter bekeken worden. Eva lijkt juist weer wat in de lift te zitten met haar late talkshow. Zij is volgens Miljuschka dé tv-topper.

Miljuschka steekt haar voorkeur niet onder stoelen of banken. “Chantal is wel gewoon een nationaal monument als het gaat om een presentatrice zijn. Ik vind dat ze het echt verdient. Eerlijk gezegd, als we het echt hebben over de allerbeste presentatrice, vind ik het jammer dat Eva hem nog maar één keer heeft gehad.”

Waarom is Eva de állerbeste presentatrice? “Ze is journalistiek onderlegd, heeft altijd die show onder controle, is toch heel bescheiden en ik vind de ontwikkeling die zij door heeft gemaakt mega. Mocht ik ooit nog genomineerd zijn mét Eva, dan ga ik wel strijden, maar dan hoop ik dat zij hem wint.”

De strijd ging dit jaar tussen Chantal en Eva. Helemaal niemand had aan zien komen dat de derde genomineerde een deskundige van RTL Boulevard zou zijn.

Vindt ze het jammer dat ze niet gewonnen heeft? “Ik had het wel zien aankomen. Zoals ik al zeg: ik had nooit verwacht dat ik daar zou zitten. Meestal is het Wendy, Chantal, Linda, Eva en Yvon. Ik opeens? Wat heb ik dit jaar nou gedaan? Ik vind het heel bijzonder. Ik denk dat mensen honger hadden toen ze stemmen.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen