Zo ziet de inbox van een Talpa-ster eruit na topscore

Als ze lage kijkcijfers scoren hoor je ze niet (“daar ben ik niet mee bezig“), maar als ze de miljoengrens passeren buitelen de tv-sterren uitzinnig van vreugde over elkaar heen op de socials. De revival van Wie van de Drie met Wendy van Dijk zette gisteren een topscore neer op SBS 6 – er keken 1,3 miljoen mensen – en het zelffeliciteren kon vanochtend dus al vroeg beginnen. Panellid Britt Dekker deelt op haar Instagram zelfs een screenshot van haar ontplofte WhatsApp-inbox.

De Talpa-prominenten buitelen over elkaar heen in de inbox van Britt. SBS 6-zenderbaas René Oosterman om 8.34 uur: “BAM 💥 Wie van de Drie 1.331/17.0% en SBS6 voor de 4e keer deze week een…

Talpa-serpent Wilfred Genee om 8.13 uur: “Kijkcijferkanon!!

Tv-maker William Hoes om 7.53 uur: “1,3 miljoen…. Jaaaaaaaaaaaah!!!!! Gefeliciteerd 🥂🎉🎉🎉

Blue Circle-producente Zehra Alp om 7.51 uur: “Jaaa! 1,3 miljoen kijkers! Gefeliciteerd 😘

Talpa-collega Jan Versteegh om 7.51 uur: “1,3 miljoen!

Mede-panellid Najib Amhali om 7.42 uur: “Goodmorning 1.3 miljoen kijkers joehoeeee.

Zelf zegt Britt: “1,3 miljoen kijkers voor WIE VAN DE DRIE ! Bedankt allemaal voor het kijken dit zagen we niet aankomen.

En Wendy van Dijk op haar Insta: “WOW!!! 1.3 miljoen kijkers voor de eerste Wie van de Drie! Ik durfde gisteren na alle positieve reacties stiekem te hopen op 850.000… 🙈maar dit??? Bedankt voor het kijken en wij gaan vol goede moed en heel veel plezier snel weer de volgende opnemen. Wát een heerlijke maandag.

Het is een behoorlijke opsteker voor SBS 6, vooral omdat het vrijdagamusement zo beroerd scoort: Thank You For The Music is een enorme kijkcijferflop. Dat schijnt echter weer aan de meting van Stichting KijkOnderzoek te liggen.

De Insta-post van Britt:

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen