Radio Veronica-baas doodmoe van Johan Derksen

Niels van Baarlen, een van de sidekicks in de radiovariant van Veronica Inside én de zenderbaas van Radio Veronica, wordt doodmoe van Johan Derksen. Hij valt ongelooflijk in herhaling. Dat heeft de radioman laten weten in de radio-VI. Aanvankelijk was Johan Derksen regelmatig telefonisch te gast in de radio-VI, maar omdat hij niet helemaal klikte met de sidekicks van Wilfred Genee, haakte hij af. Wel komt zijn voice-over regelmatig voorbij, net als fragmenten uit de televisie-VI.

Ondanks dat de stem van Johan dus regelmatig te horen op Radio Veronica, is de baas van die zender totaal niet van hem gecharmeerd. Niels keek maandag naar de aflevering van Waar is De Mol met Johan en werd er gewoon moe van.

Niels: “Ik had Johan Derksen nog even gekeken bij Johnny de Mol. Vermoeiend. Het is een oude zeur, man, die elke keer weer hetzelfde bandje afdraait. Er komt werkelijk waar geen nieuwe zin uit.

Johan is gewoon een herhaling van zichzelf, klaagt Niels. “Mijn dochter heeft ook zo’n pop die zes zinnen kan zeggen. Het gaat steeds weer over de blues, de ouderen, alles is hetzelfde bij die man, alles.

Vorig jaar uitte Johan stevige kritiek op Niels van Baarlen en zijn collega-sidekick Rick Romijn: “Ik heb de indruk dat je sidekicks niet helemaal begrijpen waar jij heen wil en wat jouw karakter is. Zij willen vooral lachen en het gezellig houden, maar gezellig houden wat zij willen ontaardt heel snel in melige radio.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen