Ondanks therapeut Art: ‘Frank en Rogier uit elkaar’

Ondanks de tussenkomst van RTL 4-ster en gelegenheidstherapeut Art Rooijakkers, lijkt het er toch op dat er een definitieve breuk is ontstaan tussen het tv-echtpaar Frank Jansen en Rogier Smit. Dat schrijft De Telegraaf vandaag. Het feit dat Rogier hem heeft afgeluisterd en zijn bankafschriften naar de media heeft gestuurd, heeft bij Frank toch iets doen knappen. “De vriendenkring van het stel is er inmiddels wel van overtuigd dat het niet meer goed komt tussen de twee.

De 74-jarige Frank heeft volgens insiders ‘schoon genoeg’ van zijn 28 jaar jongere partner. Volgens De Telegraaf wil Frank pas terugkeren van Frankrijk naar Nederland, als Rogier ‘heeft bevestigd de voordeur van hun huis in Den Haag voorgoed achter zich te hebben dichtgetrokken’.

Nu Frank alleen in Frankrijk zit zouden ‘de schellen van zijn ogen zijn gevallen’. Hij leeft volgens intimi helemaal op ‘zonder het geruzie en het gekleineer’ van Rogier. “Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft met hem verder te gaan.

Aanvankelijk leek Rogier een leuke jongen, vertelt de bron. “Maar net zo snel zie je zijn andere kant. Rogier is altijd dominant aanwezig. Hij is niet geïnteresseerd in andere mensen, bij Rogier draait alles om Rogier.”

Het zou intimi ook ergeren dat Rogier vrijwel alle andere mensen ‘paupers’ noemt. Sterker nog: het zou zijn meest gebruikte woord zijn.

En dat Rachel Hazes hem tijdelijk onderdak heeft gegeven? Dat leidt tot verbaasde reacties. “Die had hij in zijn leven misschien drie keer gezien!

De intimi van Frank en Rogier komen vandaag uitgebreid aan het woord in de nieuwste editie van weekblad Privé. Frank en Rogier zelf zwijgen; zij hebben een spreekverbod gekregen van RTL.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen