Hugo de Jonge: ‘Lucille Werner, druk mij nooit weg!’

Lucille Werner kreeg gisteren zó veel telefoontjes toen bekend werd dat ze Tweede Kamerlid wordt voor het CDA, dat ze in de hectiek een belletje van partij-ster Hugo de Jonge wegdrukte. Dat verklapte ze gisterenavond in de talkshow Jinek. Hugo was licht verontwaardigd, vertelde Lucille aan tafel. “Ik vond het ontzettend leuk dat Hugo de Jonge mij gebeld heeft. Hij belde mij op en ik had zó veel telefoonnummers die ik niet kende, dus ik nam niet alle onbekende nummers op.

Uiteindelijk stond Hugo op de voicemail. “Ik was de hele tijd aan de telefoon. Op een gegeven moment had ik ook enorm veel voicemail, dus ik dacht: ik ga deze even luisteren. En Hugo stond helemaal bovenaan.

Wat zei Hugo? “Hij zei: ‘Lucille, voor ik je ga feliciteren, even één ding: iedereen mag je wegdrukken, maar je moet er altijd voor mij zijn! In de ochtend, in de middag en ook in de nacht!’ Dat was heel grappig bedoeld natuurlijk, dat was hartstikke leuk. Hij mág me trouwens ook middenin de nacht bellen, daar heb ik helemaal geen probleem mee.

Later spraken Lucille en Hugo elkaar alsnog live. “Hij heeft me daarna nog teruggebeld en hij zei: ‘Je kunt voortaan ook apart bij mijn naam een tune zetten. Dan weet je dat als die tune gaat, dat ik het ben.’

Mark Rutte heeft me ook nog gebeld. Hij zei: ‘Wat ontzettend leuk dat je dit gaat doen. In de top tien, wat mooi.’

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen