Ondanks corona: Twan Huys met Buitenhof naar VS

Twan Huys heeft ondanks het coronavirus een inreisvisum gekregen om verslag te doen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij gaat in New York twee speciale uitzendingen van Buitenhof maken. Dat zei de presentator vrijdagavond in De Vooravond. Twan vindt het belangrijk om zelf aanwezig te zijn in de VS. “Ik presenteer Buitenhof en de bedoeling is om daar twee afleveringen van Buitenhof te maken: een op de zondag voor en een op de zondag na de verkiezingen.”

We weten uiteraard niet wat ons qua corona nog te wachten staat, maar zoals het er nu naar uitziet reist Twan deze maand af naar Amerika. “Daar zijn we nu druk mee bezig.”

De verkiezingen zijn op dinsdag 3 november en Twan zal daarvan verslag doen vanuit New York. “We gaan het vanuit New York doen, omdat het altijd beter is om er zelf bij te zijn, zodat je ook weet wat er precies aan de hand is.”

Is het niet mogelijk om verslag te doen vanuit Hilversum? Dat scheelt immers veel belastinggeld. “Je kunt het hier vandaan verslaan, maar daar zijn is toch beter.”

De Amerikaanse verkiezingsstrijd gaat tussen Donald Trump en Joe Biden. Gisteren werd bekend dat Donald is besmet met het coronavirus. Het laatste nieuws is dat hij in het ziekenhuis is opgenomen.

Foto: BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen