Nick & Simon nemen Beste Zangers niet definitief over

Nick Schilder en Simon Keizer nemen de presentatie van Beste Zangers niet definitief over van Jan Smit, nu zij een recordseizoen hebben neergezet. Dat gaven ze vrijdagavond aan in de talkshow van Eva Jinek.

Beste Zangers Foto: AvroTros

Beste Zangers werd dit seizoen niet door de oververmoeide Jan Smit, maar door zijn vrienden Nick & Simon gepresenteerd. Nog nooit eerder werd het programma zó goed bekeken, maar dat is volgens het duo geen aanleiding om vaste host Jan Smit aan de kant te schuiven.

Eva Jinek vroeg aan Nick & Simon: “Ik zei aan het begin: ‘Jullie doen het eenmalig’, maar hebben jullie al een soort bonje met Jan gemaakt? Want jullie hebben dus de beste kijkcijfers aller tijden. Dat appen jullie naar hem, toch?

Simon: “Nee, omdat ik niet vind dat dat een wedstrijdje is en ik besef me terdege dat wij in zó’n gespreid bedje zijn gestapt. Volgens mij was dit het dertiende seizoen.”

Eva: “Ik maakte ook maar een grapje, Simon. Natuurlijk ga je dat niet appen naar je vriend! Maar het is toch wel leuk dat het gelukt is?

Simon grappend: “Ja en het is superleuk als wij gebeld worden dat wij tóch dan het volgend seizoen wel mogen doen.”

Eva: “Ja, dan ga je hem wel even appen hè?

Simon: “Ja, dan wel.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen