Nachtrust Koffietijd-ster zeer ernstig verstoord

Als een van de ochtendsterren van RTL 4 moet Vivian Slingerland altijd erg vroeg opstaan voor haar werk, dus het is essentieel dat ze ’s nachts goed uit kan rusten. Helaas wordt dat haar onmogelijk gemaakt. Dat heeft ze gezegd in Koffietijd. Vivian heeft enorm veel last van een walnotenboom die in haar achtertuin staat. Walnoten die loslaten en op de grond vallen veroorzaken erg veel herrie, waardoor Vivian niet goed kan slapen en ze niet uitgerust genoeg in de studio van Koffietijd verschijnt.

Het is erg vervelend voor Vivian. “Ik heb je vorige week natuurlijk verteld dat ik slecht sliep af en toe door mijn man, omdat hij snurkt. Er zijn nog meer redenen waarom ik af en toe niet slaap en dat heeft alles te maken met deze boom.”

Daarop liet Vivian een foto zien van haar walnotenboom. “Die staat in mijn tuin, pal naast mijn huis. Op het moment dat die walnoten vallen, dan hoor je dus dit. En dat heb je dus serieus op je dak.”

Het is verschrikkelijk, zegt ze. “Als je dan lekker ligt te slapen, hoor je op je dak: kabam-kabam-kabam-kabam. Nou, je zit gewoon rechtop in bed, en Bob ook hè? Dan zijn we allebei wakker.”

Om te demonstreren hoeveel walnoten er op haar dak vallen, nam Vivian ze mee naar de studio. “Het leuke is dat je dus al die mooie walnoten ook krijgt. Die moet ik natuurlijk ook rapen.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen