‘Linda heeft oudere doelgroep dan André van Duin’

De reden dat SBS 6-ster Linda de Mol (56) niet is genomineerd voor een Televizier-prijs en Omroep MAX-ster André van Duin (73) wel, ligt mogelijk mede aan de leeftijd van hun kijkers. Dat heeft tv-kenner Rob Goossens zaterdagavond gezegd in RTL Boulevard. Er wordt steeds geroepen dat Linda’s kijkers niet zo geneigd zijn om te stemmen, maar André is wél in de race. “Misschien is haar doelgroep dan nog net even iets ouder dan de doelgroep van André van Duin.”

Voor het commerciële SBS 6 zou het bijzonder slecht nieuws zijn als Linda nóg oudere kijkers trekt dan het boegbeeld van seniorenomroep MAX, maar volgens de natte vinger van Rob zou het dus zomaar kunnen.

De belangrijkste reden dat Linda niet is genomineerd, ligt volgens Rob echter in een gebrek aan pr. “Het belangrijkste is dat ze geen campagne heeft gevoerd“, zegt hij.

Maar André heeft toch ook geen campagne gevoerd? Heeft Rob misschien nog een andere verklaring? Misschien de gunfactor, zegt hij. “Bij André van Duin hebben we iets van: het zou nou zó leuk zijn dat hij nog een keer wint, maar Linda heeft alles gewonnen wat los en vast zit en is gewoon nog de beste presentatrice van het moment.”

Toch zijn haar kijkcijfers bij SBS 6 wel flink lager. “Maar dat heeft absoluut niets met haar vorm te maken.

Wat vindt Linda er zelf eigenlijk van dat ze er op het Televizier-gala totaal niet meer toe doet? “Ik heb haar daar deze week naar gevraagd en ze bleek heel erg plaatsvervangend trots te zijn op Miljuschka die erbij zat. Dat vond ze heel erg leuk.”

Ze heeft zoiets van: ik kan me wel druk gaan maken over het feit dat ik niet bij de laatste drie zit, maar daar heb je niet zo veel aan.”

Foto: Talpa, MAX

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen