Johnny de Mol onheus bejegend door Gordon

Johnny de Mol en Gordon hebben een moeizame relatie met elkaar, omdat Johnny in het verleden onheus is bejegend door zijn televisiecollega. Dat vertelt de miljardairszoon vandaag in De Telegraaf. Ondanks hun netelige relatie, is Gordon binnenkort toch te zien in het nieuwe seizoen van Waar is De Mol. “Met hem ging ik naar A-Ameland, zoals hij het noemt“, vertelt de presentator. “Ik had zelf nog een appeltje met hem te schillen. Hij heeft mij twintig jaar geleden onheus bejegend.

Wat is er dan precies gebeurd? “Zonder nu in detail te treden: we hebben daarna wel samengewerkt, maar het heeft altijd in de weg gestaan en ik heb hem nooit vertrouwd. Nu nog steeds niet, maar wel ietsje meer, haha.”

De twee hebben er tijdens de opnames over gesproken. “Het is uitgepraat en we hebben nu een veel oprechter contact. Ik heb hem ook meteen gebeld nadat ik hoorde wat hem is overkomen.

Met dat laatste verwijst Johnny naar de gruwelijke roofoverval in het appartement van Gordon. De entertainer werd naakt vastgebonden en vernederd door een paar jonge knapen, waarna ze hem bruut beroofden.

Heel erg naar, vindt Johnny, omdat Gordon toch wel een fijn mens is. “Op Ameland heb ik gezien dat het afkicken een enorme strijd is voor hem. Ja, natuurlijk maakt hij eerst twee grappen voordat je door hem heen kan prikken, maar dat is wel gelukt.

Wanneer de aflevering precies wordt uitgezonden, is op dit moment nog niet bekend.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen