Henk Westbroek moe van media-aandacht voor Akwasi

Henk Westbroek wordt heel erg moe van de aanhoudende media-aandacht voor de rellerige rapper Akwasi. Hij vindt dat hij heel veel ‘idioterie’ uitkraamt. Dat laat de zanger weten in een bericht op Twitter. Akwasi haalde dit weekend weer het nieuws omdat hij wil dat de directie van het Afrika Museum in Berg en Dal opstapt. De reden? Ze zijn wit. Het museum wil nu in gesprek gaan met de pietactivist. “Een dag geen Akwasi, is een dag geen idioterie“, reageert een geërgerde Henk.

De witte mensen van het Afrika Museum zetten het continent te veel neer als onderontwikkeld, eenvoudig en primitief, vindt Akwasi. “Terwijl Afrika op dit moment het bloeiendste continent van de wereld is. Er is een behoorlijke ommezwaai nodig. De managers moeten zich afvragen of ze wel op de juiste plek zitten.

Henk vindt het allemaal maar geblaat. “Volgens woordgoochelaar Akwasi is Afrika ‘het meest bloeiende continent op aarde’. Helaas vergist Akwasi zich routineus, dus ik vermoed dat hij bedoelde; het meest bloedende continent.

De Sinterklaas Wie Kent Hem Niet-zanger zit in het kamp van Johan Derksen. Hij vindt de commotie die ontstond na Johans grapje over Akwasi lachwekkend.

Cynisch zegt Henk: “Laten we nooit, he-le-maal nooit vergeten hoe walgelijk het was, is en altijd blijven zal dat Johan Derksen een grapje maakte over de zo vaak getreiterde, hulpeloze èn onschuldige Akwasi.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen