GTST plat vanwege corona, Ferry Doedens onschuldig

De opnames van de RTL 4-soap GTST zijn wederom stilgelegd, ditmaal in verband met een coronabesmetting onder een van de medewerkers. Dat heeft producent EndemolShine laten weten aan De Telegraaf. Het gaat om een lid van de crew en dus niet om een van de acteurs. De ondeugende acteur Ferry Doedens, die al ‘ik doe niet meer mee’ riep voordat de hashtag er überhaupt was, is daarmee onschuldig. De besmetting heeft volgens de televisieproducent in huiselijke sfeer plaats gevonden.

De strikte coronaprotocollen doen hun werk goed, aldus EndemolShine. “Er is snel en adequaat gehandeld en de betreffende collega is direct in quarantaine gegaan en maakt het goed. Op dit moment zijn er geen andere cast- en crewleden met klachten.

Gelukkig lopen de opnames niet veel vertraging op. Na deze week zouden de acteurs sowieso al op herfstvakantie gaan en er liggen meer dan genoeg afleveringen op de plank.

Het zou uiteraard wél een drama zijn als meerdere acteurs besmet raken met het coronavirus, omdat de opnames dan mogelijk voor langere tijd stilgelegd moeten worden.

Om die reden werd de onvoorzichtige Ferry Doedens eerder dit jaar op non-actief gezet. Hij liep ermee te koop volledig schijt te hebben aan de coronaregels en was dan ook even niet welkom op de set van GTST. Niet veel later werd Ferry ontslagen bij de soapserie.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen