Wilfred Genee: ‘Carlo Boszhard is een backstabber’

Wilfred Genee vindt Carlo Boszhard het typische voorbeeld van een achterbakse tv-presentator. Hij heeft hem keihard genaaid. Dat heeft de Talpa-ster laten weten in het programma Het Hek van de Dam. Na de controversiële racismespecial van Veronica Inside heeft Carlo zijn ware aard laten zien, zegt Wilfred. “Wat ik leerzaam eraan vind, is dat je leert wie je kan vertrouwen in het vak en wie niet en op wie je kunt bouwen. Dat is ook wel eens goed om te ontdekken.

Het is een backstabber, legt Wilfred uit. “Meteen na de uitzending werd ik gebeld door Carlo Boszhard. Hij zei tegen mij: ‘Ge-wel-dig!’ ‘Geweldig’, riep hij. ‘Geweldig!’ Ik zei: ‘Hoe bedoel je?’ Hij zei: ‘Het was een fantástische uitzending, ik zat op het púntje van mijn stoel!’

Carlo was verbaasd over die lofzang. “Ik zei: ‘Bel dan Johan even, want ik heb Johan net aan de lijn gehad en die vond het ietsje minder.’ Hij zei: ‘Dan ga ik hem ook bellen.’ Dus hij ook Johan bellen en vertellen hoe goed het was.”

Vervolgens schreef Carlo een column over de racismespecial. “Een week erna schrijft hij in de Televizier zijn column: ‘Wilfred Genee was zijn koers helemaal kwijt, hij was helemaal van slag en wist niet waar hij mee bezig was.’”

Collega Britt Dekker daarop tegen Wilfred: “Huh? Echt?!

Wilfred: “Ja, ha ha, serieus waar!

Britt: “Dat is toch doodeng dat soort mensen?

Wilfred: “Ja, nou, zo werkt het vak.”

Britt: “Ja, heel bizar.”

Het Hek van de Dam was het SBS 6-programma waarin BN’ers met elkaar gingen schapendrijven. De bewuste aflevering met Britt en Wilfred is al drie weken geleden uitgezonden, maar er keek geen schaap naar.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen